Professzionális kávé,

nagyszerű eszpresszó

A Jacobs kapszulák ellenőrzött kávétermelő területekről érkező, gondosan
válogatott arabica és robusta kávék ideális keverékével teszik
feledhetetlenné az eszpresszó élményt.

Kávébab

Kávévirág

Első lépés a tökéletes kávé felé: a kávécserjéken megjelenő fehér virágok

Kávécseresznye

A virágok hamar elhalványulnak, helyükön cseresznyét idéző termések nőnek

Érési időszak

A kávécseresznyék 6–11 hónap alatt érnek be teljesen

Betakarítás

Minden kávécseresznye egy vagy két kávébabot tartalmaz, amelyet kézzel vagy géppel takarítanak be

A PÖRKÖLÉS MŰVÉSZETE

Hogyan?

A kávészemben található aromák a pörkölés során szabadulnak fel. A zöld kávébabokat 180 °C és 250 °C közötti hőmérsékleten pörkölik, amíg a szemek a megfelelő íz kialakulásához szükséges színt el nem érik.

Mennyire?

A pörkölés hőfoka és ideje határozza meg a kávé aromáját, színét és ízét. A kávébab eredetétől, a kívánt aromaprofiltól és a kávé intenzitásától függően minden pörkölés különböző, amelynek pontos meghatározása különös szakértelmet igényel.

Kik?

Tapasztalt kávészakértőink mindig a kávé egyedi jellegzetességeinek figyelembevételével választják meg a pörkölés módját. Folyamatosan figyelemmel kísérik a folyamatot, ellenőrizve a szigorú minőségi előírások betartását.

IDEÁLIS KEVERÉK

A Jacobs kávékapszulák a válogatott arabica és robusta kávék
legjobb tulajdonságait ötvözik

Arabica Robusta

JACOBS KÁVÉKAPSZULÁK

Fedezd fel a varázslatos kávékapszulák világát az erőteljesebb ízélménytől a könnyedebb aromákig!

espresso ristretto 12

Lendületes – Intenzív – Telt ízvilág

Fedezd fel!

espresso intenso 10

Intenzív – Karakteres – Fűszeres íz

Fedezd fel!

espresso classico 7

Kiegyensúlyozott – Elegáns – Gyümölcsös ízjegyek

Fedezd fel!

Lungo classico 6

Lágy - Friss - Fűszeres ízjegyek

Fedezd fel!