Intenzív eszpresszó ízélmény

és a gazdag, mégis könnyű krémréteg tökéletes kombinációja

Jacobs kapszulák

Válaszd ki az ízlésedhez legközelebb álló Jacobs kávékapszulát!

Induljon egy erős
feketével a reggel!

ESPRESSO RISTRETTO 12

Lendületes – Intenzív – Telt ízvilág

A dinamikus Jacobs Espresso Ristretto 12 kávékapszula az erőteljesebb ízeket szeretők kedvence. A látványos fekete külső mögött a telt ízvilágot képviselő robusta és a lágyabb karakterű arabica optimális elegye rejtőzik. Azok számára ajánljuk, akik a kávéban az erőt és lendületet keresik, amely hosszú időn át képes simogatni érzékeiket.

A doboz tartalma

10 kapszula

Ajánlott csészeméret

Egy csésze
páratlan ízélmény!

ESPRESSO INTENSO 10

Intenzív – Karakteres – Fűszeres íz

Az impozáns Jacobs Espresso Intenso 10 erőteljes karakterét a robusta fűszerességének, friss és gyümölcsös ízjegyeit pedig a prémium minőségű arabicának köszönheti. Tökéletes összhangjuk azok számára ideális választás, akik szeretik hosszan kiélvezni a kávézás kínálta intenzív ízélményt.

A doboz tartalma

10 kapszula

Ajánlott csészeméret

Tökéletes eszpresszó
minden alkalomra!

ESPRESSO CLASSICO 7

Kiegyensúlyozott – Elegáns – Gyümölcsös ízjegyek

A kellemes Jacobs Espresso Classico 7 kávékapszulák optimálisan ötvözik a kifinomult ízvilágú arabica kávék lágyabb karakterét a robusta fajtára jellemző intenzív aromákkal. Ideális választás, ha egy kiegyensúlyozott eszpresszóra vágyik, amelynek kifinomult aromája kellemes, gyümölcsös ízjegyeket is hordoz.

A doboz tartalma

10 kapszula

Ajánlott csészeméret

Eljött a kellemes
felfrissülés ideje!

LUNGO CLASSICO 6

Lágy - Friss - Fűszeres ízjegyek

A könnyed Jacobs Lungo Classico 6 kapszulák kiváló minőségű arabica és intenzív robusta ideális kombinációját rejtik magukban. Tökéletes választás azoknak, akik a lágy és friss ízeket kedvelik, kiegészítve különleges, fűszeres jegyekkel.

A doboz tartalma

10 kapszula

Ajánlott csészeméret

LUNGO 8 INTENSO

Intenzív – Testes – Összetett

A magas minőségű, gazdag ízvilágú arabica és erőteljes robusta kávészemek keveréke egy testes, intenzív eszpresszót eredményez.

A doboz tartalma

10 kapszula

Ajánlott csészeméret

DECAFFEINATO 6 LUNGO

Lágy - Gyümölcsös - Elegáns

Ez a koffeinmentes lungo kizárólag gondosan válogatott, magas minőségű kávébabok felhasználásával készült, melyek a gyengéd pörkölésnek köszönhetően finom, lágy aromákat és édeskés ízjegyeket eredményeznek.

A doboz tartalma

10 kapszula

Ajánlott csészeméret